Lipáza

Syridlá a koagulanty

Lipáza je enzým štiepiaci nenasýtené mastné kyseliny. Jej úlohou je uvoľnenie krátkych a stredných reťazcov mastných kyselín, ktoré sú hlavne zodpovedné za charakteristickú chuť syrov. Ide o čistý prírodný produkt. V ponuke máme 3 druhy lipáz, každá prináša v konečnom výrobku iný chuťový profil. Zaujímavým riešením je i použitie syridla v pastovej forme, nakoľko obsahuje i prirodzený podiel lipázy.

Výhody používania lipázy:

  • obohacuje chuť mliečných výrobkov
  • znižuje náklady výrobného procesu, skrátením doby potrebnej na dosiahnutie zrelosti produktov
  • poskytuje lepší buket, ktorý je odolnejší a dodáva individuálnejší „popis“ syra
  • jedná sa o „prirodzený“ zdroj chuti

Pre bližšie informácie o produktoch nás prosím kontaktujte.

13 + 11 =